Waarom een overbroekje onmisbaar is

Overbroekjes: het allerbeste voor jouw kindje

Jij wilt natuurlijk het allerbeste voor jouw kindje. Van het beste eten, het leerzaamste speelgoed tot mooie en duurzame kleding. Hier mogen overbroekjes niet bij missen. Wij vertellen je in dit blog waarom een overbroekje onmisbaar is.

Tweedelig systeem met overbroekje

Er zijn veel keuzemogelijkheden wat betreft het overbroekje voor jouw kindje. Maar als eerst, wat is een overbroekje precies en waar gebruik je het voor? Je gebruikt een overbroekje bij een tweedelig luiersysteem. Dit bestaat uit een absorberend binnengedeelte en een waterdicht en ademend overbroekje. Het voordeel van een tweedelig systeem is dat dit meestal meer vocht op kan nemen dan andere type luiers. Je kunt zelfs extra boosters los in de luier leggen voor extra absorptie. Je gebruikt het overbroekje om de kans op doorlekken aanzienlijk te verkleinen.

Gebruik van een overbroekje

Het fijne van een overbroekje is dat je het niet na elke verschoning hoeft te vervangen. Dit scheelt je veel was! Je vervangt het overbroekje wanneer het bijvoorbeeld begint te stinken of wanneer het vies is geworden van ontlasting. Gemiddeld genomen kan een overbroekje ongeveer vier verschoningen mee. Eén van de vele voordelen van een overbroekje is dat het snel droogt en daardoor weer snel klaar is voor gebruik.

Voordelen overbroekje op een rij

Wij zetten graag een paar van de vele voordelen van overbroekjes voor jou op een rij, zodat jij weet of dit handige product ook ideaal is voor jouw kleintje:

  • Het materiaal van het overbroekje is waterwerend en ventileert
  • De sluiting kan zowel met klittenband als met drukknoopjes
  • Overbroekjes met dubbele lekgootjes zorgen voor een perfecte aansluiting
  • Met de flappen kun je losse inleggers erbij in doen

Meer weten waarom een overbroekje onmisbaar is?

Overbroekjes zijn dus onmisbaar wanneer je voor een tweedelige luier kiest. Denk jij dat een overbroekje ook super handig is voor jouw kindje en wil je hier graag nog meer informatie over? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via dit contactformulier, wij helpen je graag op weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *